Køb og levering

Køb/bestilling

Da det ikke er muligt at købe og betale varen online på vores hjemmeside skal du kontakte os direkte hvis du ønsker at købe en vare. Du kan enten sende os en mail på info@frenchartandvintage.dk eller kontakte os på tlf. 28 68 77 00.
Oplys gerne varenummeret (finder du ved varebeskrivelsen), da dette letter ekspeditionen.

Betaling

Du kan betale via Mobile Pay, bankoverførsel eller kontant. Mobilepay og kontant er kun muligt at anvende ved afhentning i butikken eller direkte ved levering af varer. Ved varer der skal sendes benyttes bankoverførsel. Sker din betaling via bankoverførsel, skal denne være modtaget, før du kan afhente varen. Vores Mobilepaynummer er 533571.

Fragt & Levering

Afhentning: Der er mulighed for at afhente dit køb fysisk i Aalborg – kontakt mig for at aftale et tidspunkt.

Levering med GLS: De fleste af vores varer sendes via GLS. Fragten er på købers regning. Visse varer egner sig dog ikke til postforsendelse af hensyn til varens høje skrøbelighed, og kan derfor kun afhentes efter forudgående aftale.
Vi pakker vores varer omhyggeligt og anvender så vidt muligt genbrugsemballage. Det skåner miljøet og er billigst for kunden.

Hvis pakken ved modtagelsen viser tegn på opbrud og eller skade, skal dette straks ved modtagelsen, oplyses til GLS.
Er varen gået i stykker under fragten, tager vi naturligvis varen retur, forudsat der er behørigt reklameret til GLS. Du skal dog selv sørge for at returnere varen til os. For at vi kan tilbagebetale det fulde betalte beløb, skal varen returneres i den emballage, den er sendt med.

Levering af møbler: Efter aftale kan der mod aftalt gebyr leveres til de fleste byer på ruten Aalborg – Randers – Aarhus – Vejle – Kolding – Odense – København.

Hvis vi ikke kan levere skal du selv sørge for kontakt til og betaling af transportfirma. Transportfirmaet kontakter herefter French Art & Vintage, som hjælper med koordineringen i forhold til afhentning. Ved overlevering til transportfirma overgår risikoen til køber.

Moms

Alle priser er inkl. moms. Bemærk, at French Art & Vintage anvender brugtmoms ordningen, og du derfor ikke kan fradrage købsmoms, hvis du er momsregistreret.

Returret

Varer købt ved French Art & Vintage er unikke gamle ting. Ælde, slid, ormehuller osv. er således en del af det der giver vores varer det helt særlige look. Vi står 100 % inde for det vi sælger, og derfor er grundreglen også, at du køber varen som beset. Varer, du selv afhenter hos French Art & Vintage tages derfor ikke retur.
Varer, du køber via hjemmesiden, og som afhentes af et transportfirma eller sendes som pakkepost, har du mulighed for at returnere inden for 14 dage forudsat, at de leveres retur i samme stand, som du modtog dem. Ved returnering skal du selv betale transporten. Varer der sendes retur pr. efterkrav modtages ikke. Hvis varen er skadet eller ser ud til at have været brugt udover, hvordan forbrugeren ellers ville have behandlet varen i en butik, forbeholder French Art & Vintage sig retten til at fratrække et beløb tilsvarende værdiforringelsen. Hvis vi modtager en vare der er så meget i stykker, at den ikke er mulig at sælge igen, kan købet ikke fortrydes. Ved returnering af en vare beder vi dig derfor sørge for, at varen er forsvarligt emballeret, så der ikke sker fragtskader. Ønsker du at returnere en vare vil vi gerne oplyses herom hurtigst muligt og du skal informere os om når varen er på vej retur med post eller transportfirma.

Trykfejl

French Art & vintage tager forbehold for trykfejl på vores hjemmeside.